1)normal karemele bağlı olmayan anket bölümü açılmalı
2)''atatürk'' adlı konu açılamalı
3)xp,vista,windowslar ile ilgili bölüm açılıp onlarla ilgili derin bilgiler olmalı
4)msn ile bölüm açılıp msn ile ilgili derin bilgiler bulunmalı
5)şiir bölümü açılmalı
6)sanatçı bölümü açılmalı
7)spor bölümü açılmalı
8)kadınlara özel ve erkeklere özel sohbet bölümü açılmalı
9)oyun hileleri bölümü açılmalı
bu kadar:D daha aklıma gelirse söylerim :D:D
hilal eminim şu an diyosundurki bunları açacam ama kim içini doldurcak ve zaten fazla uyemiz yok. diceksin ama ben onuda buldum:D
bne arkadaslarımın bu siteye uye olup paylaşım yapmalarını isticem. ve merak etme içlerini bne doldururum. böyle eğlenceli şeyler acarsan site daha cıvıl cıvıl laşır:d hem insanlar üye olmadan siteye bi bakarlar güzel bişiler varsa üye olurlar biz böyle eglenceli konular aacmalıyızki milleitn dikkatini cekerlim. ve üye olmalarını sağlayalım oke
gereğinin yapılamsını arz ederim :D:D:D:D::DD:D:D:D:D:d
2)''atatürk'' adlı konu açılamalı
3)xp,vista,windowslar ile ilgili bölüm açılıp onlarla ilgili derin bilgiler olmalı
4)msn ile bölüm açılıp msn ile ilgili derin bilgiler bulunmalı
5)şiir bölümü açılmalı
6)sanatçı bölümü açılmalı
7)spor bölümü açılmalı
8)kadınlara özel ve erkeklere özel sohbet bölümü açılmalı
9)oyun hileleri bölümü açılmalı
bu kadar:D daha aklıma gelirse söylerim :D:D
hilal eminim şu an diyosundurki bunları açacam ama kim içini doldurcak ve zaten fazla uyemiz yok. diceksin ama ben onuda buldum:D
bne arkadaslarımın bu siteye uye olup paylaşım yapmalarını isticem. ve merak etme içlerini bne doldururum. böyle eğlenceli şeyler acarsan site daha cıvıl cıvıl laşır:d hem insanlar üye olmadan siteye bi bakarlar güzel bişiler varsa üye olurlar biz böyle eglenceli konular aacmalıyızki milleitn dikkatini cekerlim. ve üye olmalarını sağlayalım oke
gereğinin yapılamsını arz ederim :D:D:D:D::DD:D:D:D:D:d